Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، حبیبی در نشستی خبری با بیان اینکه آموزش ها در دنیا به سمت استفاده از فضای مجازی هدایت می شود گفت: اما در کل دنیا و بالتبع در کشور ما شیب تغییرات تا قبل از کرونا ملایم بود.

وی افزود: کرونا باعث شد وارد یک زیست بوم جدیدی شویم و مجبور شدیم برای مواجهه با این تغییرات راهکارهایی در نظر بگیریم که یکی از آنها شاد بود و با فراز و فرودهایی همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مشکلات بیشتری در استفاده از شاد در سال قبل وجود داشت و میزان استفاده از شاد محدود بود. با شروع سال تحصیلی ما آمادگی بیشتری کسب کردیم و فرهنگ سازی و آموزش خاص برای استفاده از این پلتفرم شکل گرفت.

 حبیبی با بیان اینکه در زیست بوم جدید مولفه های آموزشی با مولفه های سنتی تفاوت دارد گفت: روش تدریس در زیست بوم جدید خودش را نشان می دهد و نیازمند آموزش و به کارگیری خلاقیت بیشتر هستند. 

وی افزود: معلمان‌ ما با این چالش روبه رو هستند، هرچند اتفاقات خوبی هم رخ داده و در شروع مسیر قرار داریم. 

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش به افزایش اثرپذیری و نقش خانواده ها در زیست بوم آموزشی جدید اشاره کرد و گفت: خود دانش آموزان هم به تدریج در حال تطبیق خود با فضای مجازی هستند. صحیح است که کارهای بزرگی انجام داده ایم و به آن افتخار می کنم، اما به این مفهوم نیست که کار بدون نقص پیش می رود. تا تغییر ایجاد و زیست بوم جدید مستقر شود چنین اشکالاتی اجتناب ناپذیر است ولی آرام آرام بهبود می یابد.

حبیبی با بیان اینکه یک شبکه ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفره از متخصصان فناوری در سطح آموزش و پرورش داریم که به ما کمک می کنند گفت: سازمان های بیرونی نیز به ما کمک کردند و باید از حمایت بخش های دیگر قدردانی کنیم. 

چرا نباید شاد را با اپلیکیشن‌های دیگر مقایسه کنیم؟

وی درباره مشکل سرعت اینترنت در شبکه شاد گفت: در این زمینه پهنای باند کاربران در بعد زمان و ابعاد مختلف دیگری نیز مطرح است. سعی کردیم ظرفیت های مختلف را به کار بگیریم. جلسات مختلفی با همکاران فنی شاد داریم و روزبه روز سرعت را رصد می کنیم. شاید مبنا را اپلیکیشن های روز بگیرید اما درنظر بگیرید اینها هیچگاه با افزایش حجم کاربر در یک بازه زمانی مشخص روبه رو نبودند و واتساپ در یک بازه زمانی شش هفت ساله اشکالات خود را رفع کرده است. باید به ‌شاد نیز فرصت داده شود که این کار را انجام دهند. با این حال از یک ماه گذشته سرعت و پهنای باند شبکه شاد افزایش یافته است. اما دائم در حال رصد و رفع مشکلات هستیم. 

قابلیت های جدید تحت وب شاد به زودی فعال می شود

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش درباره مشکلات استفاده چند دانش آموز در یک خانواده از یک ابزار هوشمند عنوان کرد: روی نسخه اندرویدی چند کاربر می توانند وارد شوند. حتی فردی اگر معلم باشد و فرزند هم داشته باشد با دو نقش مختلف می تواند وارد شود. اما نسخه تحت وب هنوز همه قابلیت های جدید را ندارد و تیم فنی قول داده اند به زودی قابلیت های جدید روی نسخه تحت وب هم فعال می شود.

حبیبی درباره استفاده از نظر معلمان در طراحی شبکه شاد گفت: تمام ارکان آموزش و پرورش معلم اند و بین کارمندان و معلمان فاصله ای وجود ندارد. با این حال معلمان و متخصصان فنی در سراسر کشور داریم که به ما کمک می کنند و موارد را مطرح می کنند. چرخه رشد نرم افزار نیز متوقف نشده و این روند تداوم دارد. شاید بتوان گفت که بیش از ۹۰ درصد شبکه شاد دارد کارش را خوب انجام می دهد.

 از فعال شدن بسته های ایمن اینترنت چه خبر؟

وی درباره جزئیات فعال شدن بسته های ایمن اینترنت پس از منتفی شدن سیمکارت دانش آموزی گفت: جلسات مختلفی با وزارت ارتباطات برگزار کردیم. ارائه سیمکارت شاد در حال حاضر از دستورکار وزارت ارتباطات خارج شده و برنامه شان ارائه سیمکارت ایمن است که دانش آموز می تواند به سایت های ایمن دسترسی داشته باشد. اجرای این سیاست بر عهده وزارت ارتباطات است و ما نیز پیگیر هستیم. 

معلمان نیازمند آموزش‌های بیشتر برای استفاده از «لایو» هستند

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش درباره مشکل در استفاده از امکانات جدید شاد اظهار کرد: برخی معلمان نیازمند آموزش های بیشتر در استفاده از قابلیت های جدید چون لایو هستند.

به گفته حبیبی شاد روی هر بستری که باشد چه اینترنت موبایل و چه وای فای رایگان است و بستر تفاوتی ندارد.

وی افزود: مشکلات سرعت اینترنت در روزهای گذشته تا حدود زیادی بهبود یافته است. تقویت زیرساخت ها تداوم خواهد داشت. 

به گفته وی ۲ میلیارد و ۷۹۲ میلیون پیام در شبکه شاد در یک ماه گذشته تبادل شده است که نشان می دهد از شبکه شاد به صورت گسترده استفاده می شد و آنطور نیست که اکثر معلمان و مدارس از اپلیکیشن‌های دیگر استفاده کنند.

پربیننده ترین گران‌ترین موبایل‌ها در بازار چند؟ +جدول ارزان‌ترین موبایل‌ها چند؟ +جـدول تبدیل همه واحدهای پولی به بیت‌کوین واکنش وزیر ارتباطات به صعود پرسپولیس به فینال آسیا انواع موبایل اپل چنـد؟ +جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش مجازی آموزش و پرورش حق التدریسی ها فرهنگیان معلمان اخبار فرهنگیان دانشگاه فرهنگیان معلمان حق التدریس اخبار استخدامی آموزش و پرورش آخرین اخبار استخدامی آموزش و پرورش اخبار معلمان خبرگزاری فرهنگیان اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار آموزش و پرورش حق التدریس آخرین اخبار فرهنگیان اخبار استخدام آموزش و پرورش رتبه بندی معلمان رتبه بندی فرهنگیان آموزش آنلاین اخبار حقوق معلمان اخبار حقوق فرهنگیان اخبار بیمه فرهنگیان شبکه شاد استخدام حق التدریسی ها شبکه شاد آموزش و پرورش شبکه شاد برای دانش آموزان شبکه شاد دانش آموز معلمان استثنایی محمود حبیبی اینترنت شاد قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت قابلیت های جدید زیست بوم جدید شبکه شاد تحت وب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۴۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایتنا، شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی آزموده می‌شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می‌شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری‌های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته‌اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم‌های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می‌کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می‌شود و در آینده به ۵G ارتقا می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید/ فیلم
  • ایموجی صوتی؛ قابلیت بسیار عجیب نرم‌افزار تماس اندروید
  • بسته ویژه اینترنت ۳۰ گیگابایتی دولت برای معلمان
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی